Sunt sau nu eligibil pentru tratamentul cu implant dentar?

Cand vorbim despre implantul dentar, pacientii trebuie sa inteleaga cateva aspecte importante.

In primul rand un pacient este elibigil pentru implant dentar daca spatiul permite, daca exista suficient os, daca nu, atunci este nevoie de aditie osoasa. Toate aceste detalii se masoara milimetric pe baza unui computer tomograf (CT), inclusiv nivelul sinusurilor.

Tratamentul cu Implant dentar se efectueaza de catre medicul chirurg impreuna cu proteticianul dentar. Se imparte in 2 sau chiar 3 etape in functie de complexitatea cazului. Intre etape exista o perioada de vindecare de 3-6 luni.

Implantul dentar reprezinta doar surubul de titan, pentru a avea dintele complet este nevoie de implant (surub), bont (element ce face legatura dintre surub si coroana dentara) si coroana dentara (suprafata dintelui, partea vizibila)
Asadar intrebarea „cat costa un implant?” este gresita deoarece clinica stomatologica nu vinde „surubul” ci serviciul complet cu toate masuratorile, componentele si interventia medicilor pe specializari diferite.

Intr-o postare viitoare va vom povesti si despre variantele de tratament cu implant dentar si incarcare imediata, asa-nimita procedura „Dinti intr-o zi”.

Ramaneti aproape de noi pentru a primii cat mai multe informatii benefice si nu ezitati sa distribuiti si prietenilor dvs. aceste informatii.

Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne vizitati pe strada Dreptatii nr. 1, Botosani

Doresc programare

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.