Ce insemna „dantura fixa intr-o zi”?

Conceptul de dantura fixa intr-o zi a fost lansat pe piata medicala stomatologica din nevoia pacientilor de a rezolva o nevoie stringenta, intr-un timp scurt si fara sesiuni repetative.

Vorbim aici de confortul psihologic al pacientului care stie ca intr-o singura sesiune, in care este sedat, se fac toate procedurile de care intr-un fel sau altul se teme. Extractii multiple, inserarea implanturilor, aditie de os, acolo unde este cazul, iar in aceeasi zi pleaca acasa cu lucrari noi, fixe pe care nu trebuie sa le „detaseze” doar la o anumita perioada de timp si asta o va face medicul.

Exista dezbateri pro si contra, insa chiar daca totul se intampla intr-o zi asta nu inseamna ca azi ne programam si tot azi se intampla totul, NU!
Este nevoie de o sedinta de „colectare a datelor” luam toate masuratorile, intelegem nevoia pacientului, verificam eligibilitatea lui pentru o astfel de procedura, discutabil in cazul diabeticilor sau pacientilor parodontopati.
Se efectueaza un set de analize obligatorii, Computer Tomograf,se elaboreaza planul de tratament, pacientul priimeste indicatiile pre si pot tratament, inclusiv reteta pentru medicatie.

Alegeti cu atentie, sfatuiti-va cu medicul chirurg, intelegeti ce este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Va recomandam o consultatie de specialitate!

Doresc programare

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.